Jobba hos oss!

Vi söker nu en lageransvarig

Barkonsult importerar, tillverkar och marknadsför professionella barprodukter och drinkredskap från USA, Europa och Asien. Vi har varit igång i mer än 35 år och idag finner du oss i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Madrid.

I Stockholm består vi av ett glatt gäng med stark gemenskap som brinner för branschen, och söker nu en likasinnad lageransvarig med omgående start, som kan hjälpa oss ta vår service till nästa nivå!

Tjänsten utgör en del av Barkonsults ledningsgrupp och innefattar övergripande operativt ansvar över lagrets drift, personal, och fullföljandet av arbetsuppgifter och rutiner rörande lager och logistik. Därför ser vi gärna att du är en driven och initiativtagande person med några års erfarenhet av liknande roller. Du bör vara en positiv och social person som hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vårt lager består för närvarande av sju anställda som denna tjänst huvudsakligen ansvarar för, och hanterar godsmottagning, avgående gods samt övrig lagerhantering. Dagarna är varierade och arbetet innefattar både administrativt arbete som hör ihop med tjänstens operativa ansvar (som t.ex. arbetsmiljö, rutiner, målsättningar) och dagliga sysslor som orderhantering, transportbokning, inventering och annat. Vårt lager hanterar även den administrativa delen av logistikflödet, inrikes och utrikes, så datorvana och kunskaper i engelska är en förutsättning.

Eftersom att det förekommer tunga lyft är det viktigt att du klarar av den fysiska delen av arbetet.

De leveranser vi själva ombesörjer körs ut med skåpbil och B-körkort samt truckkort är ett krav, medan högre körkortsbehörighet och/eller erfarenhet från serviceyrke är meriterande.

Välkommen med ansökan via mail till jobb@barkonsult.se!