Jobba hos oss!

Vi söker nu en Brand Sales Activator för Monin

Barkonsult är ett företag som sedan 1984 importerar och distribuerar professionell barutrustning och dryckeslösningar. Vårt mål är att vara en branschutvecklare med en stark produktportfölj och alltid leverera kvalitet och service i världsklass.

Om Monin

Vi är stolta importörer av Monin som är marknadsledande globalt med sina syrups, såser och fruktpuréer. Med vår passion och kunskap samt Monins breda och innovativa produktportfölj har vi bästa tänkbara verktyg för att kunna skapa lönsamma och minnesvärda dryckeslösningar åt våra kunder.

Rollen som Brand Sales Activator

Ditt uppdrag som Brand Sales Activator är att med frihet ”vara där det händer” och arbeta för att stärka Barkonsult och Monins närvaro på den svenska marknaden. Du kommer aktivt att driva försäljning, bygga varumärke och vara den viktigaste länken till våra kunder.

Ditt uppdrag kommer bland annat innebära:
Utveckla den nuvarande kundstocken
Skapa och driva nya affärer
Skapa innovativa dryckeslösningar
Följa upp och rapportera mot en långsiktig tillväxtplan

Din profil

Vi tror att du är en orädd, resultatinriktad och självgående person som trivs med att hålla presentationer och brinner för att göra affärer. Du är förmodligen en utåtriktad person som älskar att resa, träffa nya människor och är intresserad av smakmässiga upplevelser.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av försäljning eller event. Det är meriterande om du har kunskap om restaurang- och/eller cafébranschen. Du är skicklig på att identifiera behov och därefter skapa dryckeslösningar vilket gör dig till en ovärderlig tillgång för våra kunder. Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska samt har B-körkort.

Vad vi erbjuder

Fast månadslön med möjlighet till bonus.
Möjligheten att arbeta med ett välkänt internationellt varumärke.
En produktportfölj med hög efterfrågan.
Utbildningar i Sverige och utomlands.
Tjänsten innefattar resor och det finns tillgång till företagsbil (B-körkort).
Kontor i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Madrid

Intervjuer

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök redan idag via jobb@barkonsult.se för möjligheten att vara med och forma framtiden tillsammans med oss!

Ansök senast den 3 mars via jobb@barkonsult.se