Välkommen till vår värld av svenska smaker och kvalitet!

På senare tid har vi märkt en ökande entusiasm bland cocktailbarer för specifika närproducerade och svenska produkter. Det är därför vi nu tar ett spännande steg för att uppfylla denna efterfråga och samtidigt utvidga vårt sortiment inom spritkategorin.

Vårt mål är att erbjuda en samlad och noggrant utvald portfölj av svenska varumärken passande för barer och framför allt i drinkar och cocktails. Genom detta projekt strävar vi efter att fylla en befintlig lucka i vår produktportfölj och skapa en enhetlig plattform för svenska spritskatter. Varje utvalt varumärke står för genuint hantverksmässig kvalitet och har fantastiska människor bakom produkterna.

Detta samarbete gör det möjligt för varje varumärke att skina på sitt eget sätt samtidigt som de ingår i en gemensam familj av svensk excellens. Det öppnar även dörrar för svenska spritvarumärken att nå ut till en bredare publik. Vi stärker vår hängivenhet till kvalitet och etablerar oss som en pålitlig leverantör inom dryckes- och restaurangtjänster. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en omsorgsfull utvald samling av svenska spritprodukter som inte bara smakar utsökt utan också bär med sig historien och traditionen av svensk hantverksskonst.

Sortimentet kommer att utvecklas och växa över tiden, smyckad med nya produkter och kategorier. Vårt fokus är att hitta de perfekta samarbetena och forma vår portfölj enligt de specifika önskemålen från våra kunder, med produkter som inte bara möter förväntningarna utan överträffar dem.